Cookieverklaring

Cookieverklaring

De Leeuw Advies & Bemiddeling
Edisonstraat 78
3281 NC Numansdorp
Nederland
 
deleeuwadviesenbemiddeling.nl
info@deleeuwadviesenbemiddeling.nl
KvK 51100800
 

1. Algemeen

A. Verschillende soorten cookies

  1. De Leeuw Advies & Bemiddeling gebruikt verschillende cookies op haar website. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen door de browser van uw computer, tablet of smartphone. Er bestaan verschillende soorten cookies:
    1. Functionele cookies zijn cookies met een puur technische functionaliteit. Ze zorgen ervoor dat de website optimaal functioneert. Zo kunnen bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen onthouden worden. Ook kunnen wij hiermee onze website en onze dienstverlening via de website optimaliseren.
    2. Analytische cookies kunnen uw surfgedrag bijhouden. Deze cookies zijn er wanneer er gebruik wordt gemaakt van analytische dienstverleners, zoals bijvoorbeeld Google Analytics. Sommige analytische cookies zijn anoniem, terwijl andere analytische cookies persoonsgegevens verwerken.
    3. Tracking cookies: deze cookies worden door een externe partij geplaatst. Met behulp van deze cookies kunnen gepersonaliseerde advertenties worden getoond. Deze cookies kunnen ook uw surfgedrag bijhouden waardoor een zeer specifiek profiel door deze partijen kan worden opgebouwd. Dit profiel kan zo gedetailleerd zijn dat er sprake is van een persoonsgegeven.

B. Cookievoorkeuren wijzigen

  1. Uw cookie-instellingen zijn bij uw eerste bezoek aan onze website door u zelf ingesteld. Alle niet functionele cookies zijn per categorie te weigeren. Plaatsing van cookies, anders dan functionele of anonieme analytische cookies, vindt alleen plaats na toestemming door middel van een actieve handeling door u als bezoeker. U kunt uw instellingen op ieder moment wijzigen via onze website.

C. Grondslag van de gegevensverwerking

  1. Functionele cookies: de grondslag voor het verwerken van functionele cookies is het gerechtvaardigd belang van De Leeuw Advies & Bemiddeling. De grondslag "gerechtvaardigd belang" is gebaseerd op artikel 6, lid 1, sub f van de AVG. Het belang van De Leeuw Advies & Bemiddeling is gebaseerd op de behoefte om een goede werking van de website te waarborgen. Het belang van de gebruiker bij het behoud van zijn of haar privacy wordt echter niet overschreden, aangezien functionele cookies geen persoonlijke gegevens verzamelen die gebruikt kunnen worden voor bijvoorbeeld marketing of andere doeleinden.
  2. Analytische en tracking cookies: de grondslag voor het verwerken van analytische en tracking cookies betreft de gegeven toestemming aan De Leeuw Advies & Bemiddeling. De grondslag is gebaseerd op artikel 6, lid 1, sub a van de AVG. Dit artikel bepaalt dat de verwerking van persoonsgegevens alleen is toegestaan als de betrokkene hiervoor zijn of haar ondubbelzinnige toestemming heeft gegeven. De gevraagde toestemming geeft u als gebruiker controle over uw persoonsgegevens en biedt transparantie over hoe deze gegevens worden gebruikt.

2. Cookieoverzicht

A. Cookienaam, cookie type, cookie doeleinde en de bewaartermijn

  1. De website van De Leeuw Advies & Bemiddeling maakt gebruik van verschillende soorten cookies welke zijn weergegeven in onderstaande tabel.
  2. In totaal zijn er op deleeuwadviesenbemiddeling.nl 5 verschillende cookies aanwezig. De volgende cookies kunnen bij een bezoek aan de website van De Leeuw Advies & Bemiddeling op de harde schijf van de bezoeker worden geplaatst:

B. Cookietabel

Naam Type(s) Cookies Bewaartermijn
Google Analytics Analytisch _ga 2 jaar
Google Analytics Analytisch _ga_E7W6D6F1E9 2 jaar
Google Analytics Analytisch _gat Einde sessie
Google Analytics Analytisch _gat_gtag_UA_107433221_2 Einde sessie
Google Analytics Analytisch _gid 22 uur
Deze cookies worden geplaatst door Google Analytics. Met deze cookies krijgen we een beter beeld van het gedrag van de bezoeker op de website. Hiermee wordt vervolgens de gebruikerservaring op de website verbeterd. Deze verwerking vindt plaats in de Verenigde Staten van Amerika.

3. Google Analytics

A. Google

  1. Via onze website wordt een cookie geplaatst van het ongetwijfeld bij u bekende bedrijf Google. Deze cookies maken deel uit van Google Analytics. Wij gebruiken deze dienst om te onderzoeken hoe u als bezoeker onze website gebruikt en hierover maakt Google voor ons inzichtelijke rapportages.
  2. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. De Leeuw Advies & Bemiddeling heeft hier geen invloed op. 

B. Privacy-instellingen

  1. Door middel van deze cookieverklaring informeren wij u over het gebruik van Google Analytics.
  2. De Leeuw Advies & Bemiddeling heeft met Google een verwerkersovereenkomst gesloten;
  3. Er wordt geen gebruik gemaakt van Google Signals;
  4. Verzamelde gegevens worden niet gekoppeld aan overige diensten van Google;
  5. Uw IP-adres wordt geanonimiseerd, zodat uw locatie niet herleidbaar is.

4. Websites van derden en wijzigingen

  1. Deze cookieverklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met onze website zijn verbonden. Het is voor De Leeuw Advies & Bemiddeling niet mogelijk om te garanderen dat deze derden op een betrouwbare en veilige wijze omgaan met uw persoonsgegevens.
  2. Raadpleeg altijd de privacyverklaring van deze websites alvorens van deze websites gebruik te maken.
  3. Deze cookieverklaring kan worden gewijzigd. Bij wijziging zal u opnieuw worden gevraagd om uw akkoord voor de plaatsing van de gewijzigde cookies. De huidige versie van deze cookieverklaring is 20240525.

5. Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

A. Uw rechten

  1. U heeft het recht om:
    1. uw persoonsgegevens in te zien;
    2. een verzoek tot correctie van gegevens in te dienen;
    3. een verzoek te doen minder gegevens door ons te laten verwerken;
    4. verwijdering van uw gegevens aan te vragen;
    5. uw gegevens te laten overdragen aan iemand anders en,
    6. een klacht in te dienen zoals verder is beschreven in artikel 6.
  2. Mocht u vragen of opmerkingen over de gegevensverwerking van De Leeuw Advies & Bemiddeling hebben, stuur dan een verzoek naar info@deleeuwadviesenbemiddeling.nl
  3. De Leeuw Advies & Bemiddeling wil er zeker van zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan. Daarom vragen wij u vriendelijk om, tezamen met uw verzoek tot inzage, correctie of verwijdering, een kopie van uw identiteitsbewijs mee te sturen. Ter bescherming van uw privacy verzoekt De Leeuw Advies & Bemiddeling u om in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart te maken.
  4. De Leeuw Advies & Bemiddeling zal zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

6. Klachtrecht

A. Interne behandeling

  1. Wanneer u klachten heeft over de wijze van verwerking van (persoons)gegevens helpt De Leeuw Advies & Bemiddeling u graag om deze in onderling overleg uit de wereld te helpen. Richt uw klacht voor behandeling in eerste instantie tot info@deleeuwadviesenbemiddeling.nl.

B. Autoriteit Persoonsgegevens

  1. Op grond van de Algemene Verordening Gegevensbescherming heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens over onze verwerkingen van uw persoonsgegevens. U kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens. Meer informatie over uw klachtrecht vindt u op de website via:
    https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/zelf-doen/privacyrechten/klacht-over-gebruik-persoonsgegevens.

De Leeuw Advies & Bemiddeling

De Leeuw Advies & Bemiddeling is in 2010 opgericht door Steven de Leeuw en is gevestigd in Numansdorp. In opdracht van Randstad Financieel Adviesgroep BV adviseert hij o.a. in hypotheken en verzekeringen. In 2013 is de dienstverlening uitgebreid met scheidingsbemiddeling / mediation.

Bezoekadres

Edisonstraat 78
3281 NC  Numansdorp
KvK: 51100800

Samenwerking

Logo AFS groep
Logo Randstad Financieel Adviesgroep