Wat kunnen wij voor u betekenen?

Scheiding of relatiebeïndiging in goed overleg

Begeleiding bij scheiden

Ons doel is om een scheiding of relatiebeëindiging in goed overleg, met respect en op een neutrale wijze te begeleiden en het belang van, eventueel, aanwezige kinderen te bewaken.

Stappenplan

Wij werken volgens een stappenplan. Afhankelijk van jullie situatie hebben we vijf tot zes gezamenlijke gesprekken. De gesprekken zijn vaak intensief en proberen  wij te maximeren tot een duur van 2 uur per gesprek.

Wij kunnen jullie ook bijstaan als er een second opinion, losse (her-) berekening van de alimentatie of (aanpassing) ouderschapsplan gewenst is. 

Indien er de wens is te scheiden op basis van een toevoeging (wanneer je de kosten van een scheiding zelf niet kan dragen) kunnen wij je doorverwijzen naar een collega mediator.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

Laat ons contact met u opnemen. Geheel vrijblijvend

Neem contact op
“Ons doel is een scheiding dusdanig te begeleiden dat alle betrokken weer met een goed gevoel een nieuwe start kunnen maken.”
Steven de Leeuw

Erkend Financieel Adviseur & Scheidingsbemiddelaar

De Leeuw Advies & Bemiddeling

De Leeuw Advies & Bemiddeling is in 2010 opgericht door Steven de Leeuw en is gevestigd in Numansdorp. In opdracht van Randstad Financieel Adviesgroep BV adviseert hij o.a. in hypotheken en verzekeringen. In 2013 is de dienstverlening uitgebreid met scheidingsbemiddeling / mediation.

Bezoekadres

Edisonstraat 78
3281 NC  Numansdorp
KvK: 51100800

Samenwerking

Logo AFS groep
Logo Randstad Financieel Adviesgroep