Recensies

Mooie woorden van tevreden klanten

Bas en Hilde

Wij hebben, via Randstad Financieel Adviesgroep, Steven als financieel adviseur ingeschakeld voor onze nieuwe hypotheek. Hij heeft ons van A tot Z begeleid, ontzorgd en is altijd bereikbaar voor een vraag of advies. Kortom; geweldig verlopen en zeer aanbevelingswaardig!

B. te Rotterdam

“Na vier jaar huwelijk kwamen we tot de conclusie dat het niet meer werkte. We zijn toen naar een relatietherapeut geweest maar ook daar kwamen we na een aantal sessies tot de conclussie dat het klaar was. Althans dat dachten we.

We hebben toen via een kennis het telefoonnummer gekregen van Steven en met hem een afspraak gemaakt. Het eerste gesprek was geheel vrijblijvend maar voelde direct vertrouwt aan. Vervolgens hebben wij gezegd dat wij wilden dat hij ons ging begeleiden tijdens dit proces. Steven nam heel erg de tijd voor ons en ook voor mijn man (wat we achteraf gezien miste bij de relatietherapeut). Dit creeërde veel inzicht voor ons beide. Na zo’n twee uur hebben we een vervolgafspraak gemaakt. Een week later zijn we verder gegaan waar we waren gebleven. En wederom na zo’n twee uur weer een nieuwe afspraak gemaakt. In die twee weken hebben mijn man en ik veel, héél veel met elkaar gepraat en kwamen eigenlijk tot de conclusie dat Steven ons aangezet had tot denk (en praat) stof. We bleken toch nog steeds veel van elkaar te houden. En in het derde gesprek moesten we Steven dan ook bedanken voor alles maar tegelijk ook melden dat wij zijn diensten niet meer nodig hadden.

Nu zijn we ruim een jaar verder en nog steeds (of moet ik zeggen weer) erg gelukkig met elkaar.

Bedankt Steven voor de gesprekken!”

Mark en Patricia Valkenburg

“Betrouwbaar, eerlijk, vriendelijk, snelle (re)actie, makkelijk benaderbaar en kundig. Dit is zomaar een kleine greep aan steekwoorden die ons te binnen schieten bij De Leeuw Advies & Bemiddeling en Randstad Financieel Adviesgroep. Een echte “Geen woorden maar daden” mentaliteit.
In een moeizaam verkooptraject van onze woning is Steven een rots in de branding gebleken. Iemand die ten alle tijden bereikbaar is geweest (zelfs tijdens zijn vakantie) om alles in goede banen te leiden.
In de toekomst zullen wij daarom ook zeker weer gebruik maken van de diensten van De Leeuw Advies & Bemiddeling en Randstad Financieel Adviesgroep.”

Ramon en Laura

“Bedankt voor je goede advies voor het besparen van kosten op onze verzekeringen! we zijn er blij mee! “

Jolanda te Vlaardingen

“Bedankt voor alle goede zorgen

Anoniem
“Ik heb de gesprekken als positief ervaren. Soms wat lang maar dat was gezien de situatie ook noodzakelijk. Er was aangegeven dat er ongeveer 5 tot 6 gesprekken nodig waren maar dat werden er uiteindelijk 8. Hier werd totaal niet moeilijk over gedaan. Ondanks dat het een rot situatie was ben ik van mening dat we een goede begeleiding hebben gehad.

De Leeuw Advies & Bemiddeling

De Leeuw Advies & Bemiddeling is in 2010 opgericht door Steven de Leeuw en is gevestigd in Numansdorp. In opdracht van derden adviseert hij o.a. in hypotheken en verzekeringen. In 2013 is de dienstverlening uitgebreid met scheidingsbemiddeling / mediation.

Bezoekadres

Edisonstraat 90
3281 NC  Numansdorp
KvK: 51100800

erkend financieel adviseur

Samenwerking

Logo AFS groep
Logo Randstad Financieel Adviesgroep
Logo Van Dinter Advocaat

Pin It on Pinterest

Share This