Steven de Leeuw

Erkend financieel adviseur en scheidingsbemiddelaar

Steven de Leeuw

Erkend financieel adviseur en scheidingsbemiddelaar

Over mij

In 1997 ben ik begonnen bij RVS (huidig Nationale Nederlanden) als financieel adviseur. Hier heb ik particulieren en zelfstandige zonder personeel mogen adviseren in onder andere schadeverzekeringen, levensverzekeringen en hypotheken.

In 2010 heb ik de kans aangegrepen om als zelfstandig financieel freelance adviseur te starten onder de naam SdL Financial Solutions. En in 2013 ben ik mijn dienstverlening uit gaan breiden met scheidingsbemiddeling.

“Het mooie aan het financiële adviesvak is het oprecht kunnen informeren en begeleiden van mensen bij het vinden van de best passende hypotheek of verzekering.”

Na zeven mooie jaren heb ik besloten de naam te veranderen in De Leeuw Advies & Bemiddeling met als doel een meer heldere en persoonlijkere uitstraling te bieden passend bij het huidige tijdsbeeld en een duidelijker beeld te geven van mijn dienstverlening.

Het mooie aan het financiële adviesvak is het oprecht kunnen informeren en begeleiden van mensen bij het vinden van de best passende hypotheek of verzekering. Het geeft veel voldoening om deelgenoot te kunnen zijn van een lang gekoesterde droom die tot uitdrukking is gekomen in een droomwoning. Daarnaast is het ontzorgen van mensen door ze het juiste verzekeringen pakket te adviseren en ze te kunnen ondersteunen op het moment dat er sprake is van schade ook altijd prettig.

“Zeker kinderen verdienen het om gelukkige ouders te hebben en als dit dan beter lukt als de ouders gescheiden van elkaar leven dan samen, is dat wat ik wil bereiken.”

De tegenhanger lijkt dan te liggen in mijn werk als scheidingsbemiddelaar. Maar het geeft mij ook veel voldoening om een scheiding of relatie beëindiging tot een goed einde te brengen. Iedereen verdient volgens mij het recht op een gelukkige (nieuwe) relatie, in eerste instantie misschien wel het meest met zichzelf en zeker ook met de kinderen als deze er zijn.

Dat dit niet altijd vanzelfsprekend is en ook niet van vandaag op morgen geregeld is, mag duidelijk zijn, maar een optionele gelukkige toekomst voor beide ex-partners is wel mijn streven.

Als kind van gescheiden ouders, weet ik als geen ander, hoe belangrijk het is dat alle betrokken partijen gezien en erkend worden. Een kind mag niet de dupe worden van een scheiding, maar verdiend een zo gelukkig mogelijke leven wanneer de ouders van elkaar gescheiden leven. Iedere ouder is eigenlijk verplicht om hier zijn uiterste best voor te doen.

In beide dienstverleningsgebieden is het bijna vanzelfsprekend dat het bijblijven van nieuwe ontwikkelingen en kennis noodzakelijk is. Het gevolg hiervan is dat ik, naast de verplichte opleidingen die ik heb genoten, ook de daarbij behorende kennis updates steeds volg.

De Leeuw Advies & Bemiddeling

De Leeuw Advies & Bemiddeling is in 2010 opgericht door Steven de Leeuw en is gevestigd in Numansdorp. In opdracht van Randstad Financieel Adviesgroep BV adviseert hij o.a. in hypotheken en verzekeringen. In 2013 is de dienstverlening uitgebreid met scheidingsbemiddeling / mediation.

Bezoekadres

Edisonstraat 78
3281 NC  Numansdorp
KvK: 51100800

Samenwerking

Logo AFS groep
Logo Randstad Financieel Adviesgroep