Verzekeren

Welke risico's dek je af?

Verzekeren

Financiële kosten door een schade is iets waar niemand op zit te wachten. Diverse verzekeringen kunnen deze financiële kosten opvangen.

In opdracht van derden kunnen wij u adviseren in onder andere de volgende verzekeringen:

Particulieren

 • Inboedelverzekering
 • Woonhuisverzekering
 • Aansprakelijkheidsverzekering
 • Motorrijtuigen zoals; personenauto-, motor- en scooterverzekering
 • Rechtsbijstand
 • Reisverzekering
 • Gecombineerde pakketten

Zelfstandige Zonder Personeel (ZZP)

Afhankelijk van uw beroepsgroep kunnen wij adviseren over de benodigde verzekeringen. U kunt dan denken aan bijvoorbeeld de volgende verzekeringen:

 • Pensioenvoorziening
 • Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering
 • Beroepsaansprakelijkheidsverzekering
 • Inventaris- en goederenverzekering
 • Bedrijfswagenverzekering

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

Laat ons contact met u opnemen. Geheel vrijblijvend

Neem contact op

Meest gestelde vragen

Verzekeren

Hierbij een greep uit de meestgestelde vragen over verzekeren.

Staat uw vraag er niet bij? Schroom dan niet om (vrijblijvend) contact op te nemen met ons.

Ik heb al een levensverzekering. Waarom zou ik dan een uitvaartverzekering moeten hebben?

De benaming levensverzekering heeft een brede omvatting. Eigenlijk kun je zeggen dat alle verzekeringen die uitkeren bij een voortijdig overlijden levensverzekeringen zijn. Echter vaak hebben ze een specifiek doel. Neem bijvoorbeeld de levensverzekering die gesloten is bij het aangaan van de hypotheek. Deze heeft als doel de schuld geheel of gedeeltelijk af te lossen. En de bank is dus de eerste gerechtigde.

De naam uitvaartverzekering zegt het eigenlijk al. Uitvaart! Hij is dus alleen bedoeld voor het bekostigen van de uitvaart. Hierbij is het dus ook belangrijk om te bespreken wat de wensen zijn. Want de kosten kunnen heel erg uit een lopen en oplopen.

Mijn kinderen zijn de deur al uit ik hoef geen wettelijke aansprakelijkheid verzekering meer

De misvatting is dat de een aansprakelijkheidsverzekering particulieren is bedoeld voor schade die kinderen maken aan derde. Iedereen kan schade maken aan derde. Iemand van 70 kan met de fiets tegen een auto aanvallen. Of een hond of kat kan ineens de weg overstekken waardoor een automobilist uit moet wijken en tegen een paal aan rijd. Ook hier geeft een aansprakelijkheidsverzekering dekking. Bij het laatste voorbeeld moet dan natuurlijk wel de eigenaar bekend zijn.

Met andere woorden, iedereen kan per ongeluk een schade veroorzaken en dan is het natuurlijk fijn als een verzekering deze kosten kan opvangen. En hier hoeft geen eigen risico van toepassing te zijn.

Mijn auto stond geparkeerd en ik heb schade. Wat nu?

Dit is iets waar geen enkele eigenaar van een voertuig op zit te wachten. En al helemaal niet als er geen briefje onder de voorruit zit.
Afhankelijk van de dekking van de autoverzekering kan er een uitkering plaats vinden. Is men alleen WA verzekerd dan is dat pech maar heeft men een WA beperkt Casco of WA Allrisk verzekering dan kan het via de verzekeraar eventueel gedekt zijn. Ook zonder dat dit ten koste gaat van de no claim. De verzekeraar kan kijken of er een beroep gedaan kan worden op het Waarborgfonds motorverkeer. Wel zal er aan een aantal voorwaarden voldaan moeten worden. Zoals onafhankelijke getuigen en het aankunnen tonen dat de schade is veroorzaakt door een motorvoertuig.

Anderzijds kan er gekeken worden of het wel verstandig is om de schade via de verzekeraar in te dienen. Want het terug vallen in de no claim kan soms duurder uitpakken dan de schade zelf te betalen.


“Door het brede aanbod van geldverstrekkers en verzekeraars kunnen wij u onafhankelijk adviseren.”

Steven de Leeuw

Erkend Financieel Adviseur & Scheidingsbemiddelaar

De Leeuw Advies & Bemiddeling

De Leeuw Advies & Bemiddeling is in 2010 opgericht door Steven de Leeuw en is gevestigd in Numansdorp. In opdracht van Randstad Financieel Adviesgroep BV adviseert hij o.a. in hypotheken en verzekeringen. In 2013 is de dienstverlening uitgebreid met scheidingsbemiddeling / mediation.

Bezoekadres

Edisonstraat 78
3281 NC  Numansdorp
KvK: 51100800

Samenwerking

Logo AFS groep
Logo Randstad Financieel Adviesgroep