Welke risico’s dek je af

Wíj kunnen ook contact met ú opnemen

Voorkeur contact

4 + 8 =

Financiële diensten

Inmiddels is iedereen bekend met de begrippen verzekeren, hypotheken en lenen. Het verzekeren van de financiële gevolgen van een schade, grote kostenposten of levensgebeurtenissen is een breed geaccepteerde en gangbare manier om hoge uitgaven geheel of gedeeltelijk af te dekken. Sommige verzekeringen zijn tegenwoordig zelfs verplicht. Andere verzekeringen zijn verstandig om te hebben.

Verzekeren

Wat echter een goed verzekeringspakket voor u is hangt af van uw eigen situatie en welke risico’s u wel of niet wenst af te dekken. In opdracht van Randstad Financieel Adviesgroep BV kan de Leeuw Advies en Bemiddeling u hierin adviseren. Wij begrijpen namelijk ook dat u het regelen van uw verzekeringen graag overlaat aan een professional.

Financieel advies op maat
Hypotheekadvies op maat

Hypotheken

Voor het aangaan van een hypotheek of een andere financiering kan De Leeuw Advies & Bemiddeling u, in opdracht Randstad Financieel Adviesgroep BV, naast een professioneel advies ook een onafhankelijk advies geven. Hierdoor weet u dat u de best passende hypotheek of financiering geadviseerd krijgt.

Waar kan De Leeuw Advies & Bemiddeling u mee helpen?

De Leeuw Advies & Bemiddeling

De Leeuw Advies & Bemiddeling is in 2010 opgericht door Steven de Leeuw en is gevestigd in Numansdorp. In opdracht van Randstad Financieel Adviesgroep BV adviseert hij o.a. in hypotheken en verzekeringen. In 2013 is de dienstverlening uitgebreid met scheidingsbemiddeling / mediation.

Bezoekadres

Edisonstraat 78
3281 NC  Numansdorp
KvK: 51100800

Samenwerking

Logo AFS groep
Logo Randstad Financieel Adviesgroep