Overlijden

Verzekerd van een afscheid naar wens

Overlijden

Iedereen wordt in zijn leven geconfronteerd met een overlijden. Naast de emotionele gevolgen die een overlijden altijd met zich meebrengt, heeft een overlijden ook een financiële keerzijde.

Uitvaartverzekering

Om te zorgen dat dierbaren niet met de financiële gevolgen van een uitvaart worden opgezadeld, is er een uitvaartverzekering. Deze verzekering zorgt ervoor dat de nabestaanden de gewenste begrafenis of crematie kunnen betalen.

We zijn allemaal mensen met verschillende wensen en ideeën als het gaat om onze uitvaart. Het geeft rust als de wensen en ideeën van de overledene en/of de nabestaanden bekostigd kunnen worden.

Een goed advies omtrent het dekken van deze kosten is dan ook wenselijk en zal de nabestaanden helpen in hun rouwproces.

Nabestaande voorziening

Een partner verliezen is één van de ergste dingen die men kan overkomen. Als er dan ook nog eens grote financiële gevolgen zijn kan dit dubbel zo hard aankomen. Ondanks het feit dat er vaak een overlijdensrisicoverzekering loopt voor het inlossen van een hypotheekschuld wil dit nog niet zeggen dat deze het verlies van inkomsten opvangt. Hierin kunnen wij inzicht bieden, zodat u weet waar u aan toe bent wanneer u of uw partner er alleen voor komt te staan.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

Laat ons contact met u opnemen. Geheel vrijblijvend

Neem contact op
“Wij ondersteunen u in voor- en tegenspoed”
Steven de Leeuw

Erkend Financieel Adviseur & Scheidingsbemiddelaar

De Leeuw Advies & Bemiddeling

De Leeuw Advies & Bemiddeling is in 2010 opgericht door Steven de Leeuw en is gevestigd in Numansdorp. In opdracht van Randstad Financieel Adviesgroep BV adviseert hij o.a. in hypotheken en verzekeringen. In 2013 is de dienstverlening uitgebreid met scheidingsbemiddeling / mediation.

Bezoekadres

Edisonstraat 78
3281 NC  Numansdorp
KvK: 51100800

Samenwerking

Logo AFS groep
Logo Randstad Financieel Adviesgroep